Naši zadovoljni kupci govore najbolje o nama.

Polovni automobili ne moraju uvijek biti „mačka u džaku“. Ne uvozimo automobile koje ne bismo kupili za sebe. Gradimo povjerenje već 15 godina čvrsto vjerujući da je to jedini način uspjeha u ovom poslu.

Automobile kupujemo na uglednim i provjerenim placevima u Njemačkoj i Švajcarskoj, carinimo, dopremamo ih do našeg servisa i tada detaljno pregledamo, kako mehaniku tako i elektroniku.

Automobil u vaše vlasništvo stiže bez ulaganja, sa našom garancijom, uz realnu cijenu i mogućnosti zamjene vašeg starijeg vozila.

Auto Šestovac smatra da je transparentan pristup jedino prihvatljiv, jer automobil je više od prevoznog sredstva.

15+
Godina iskustva
10000+
zadovoljnih kupaca
20+
zaposlenih
100%
sigurna kupovina

Želite auto, ali se ne možete odlučiti?

Sve automobile koje trenutno imamo u ponudi možete pronaći na našem sajtu. Izaberite marku automobila i pogledajte šta je sve raspoloživo.
Neki od razloga za kupovinu kod nas
Biramo najbolje
Loše održavan automobil će uvek biti problematičan. Višegodišnje iskustvo nam omogućuje da brzo uočimo šta je dobra, a šta loša kupovina.
Realne cijene
Cijena, iako bitan, ne bi trebalo da je presudni faktor pri kupovini automobila. Vodeći se tom činjenicom ne želimo kompromis što se tiče stanja automobila.
Detaljan pregled
Odmah po dolasku sa carine svaki automobil mora proći više od 30 kriterijuma za proveru da bi u Vaše ruke došao siguran i bez neophodnih ulaganja.
Garancija
Za svaki automobil kupljen u Auto Šestovac Bileća dobijate pismenu garanciju na legalnost i garanciju na motor i vitalne dijelove od najmanje pola godine.
Šta kupci kažu o nama

Najbolji auto salon, kvalitet automobila ugodan i prijatan docek sve za pozeljeti, iskrena topla preporuka.

Armin

Odgovoran i ozbiljan pristup svakom kupcu. Velik izbor kvalitetnih vozila po realnim cijenama plus garancija. Sve preporuke.

Igor

Prilicno dobra ponuda vozila sa garancijom  u veoma dobrom stanju...Sve pohvale za zaposlene.. i šefa naravno.

Velibor